HockeyNews
PLUS

Djurgårdens glädje - Klasen saknades senast men är tillbaka i träning igen

(25249) Linus Klasen Djurgården
Simon Hastegård/Bildbyrån

Publicerad: 21 november 2022

FacebookXWhatsApp

Linus Klasen missade fredagens match för Djurgården – men nu är han tillbaka i träning och spelklar inom kort meddelar klubben i en skaderapport.


Under fredagens förlust mot Almtuna så saknades Linus Klasen för Djurgården. Forwarden var ej tillgänglig på grund av en överbelastning, och man trodde först att man skulle bli utan sin stjärna ett tag framöver.

Nu kommer Djurgårdens naprapat Christian Schumacher med positiva besked gällande Klasen – och även en uppdatering gällande rutinerade Johan Alm. 

– Förhoppningsvis kan vi få tillbaka Klasen och även "Almen" i spel inom kort. I övrigt är alla spelare på benen och i full träning, så det är vad vi har att jobba med, säger han till Djurgårdens hemsida

När det kommer till backen Alexander Yterell som även han är skadad, så menar Schumacher att man får vänta ett tag innan man ser honom på isen igen.
– Att Ytterell har en konstaterad underkroppsskada. Just nu kör han rehab, och vi räknar med att ha honom tillbaka till årsskiftet. Men han är vid väldigt gott mod och visar upp en mycket bra inställning i sin rehab, säger han.

Djurgården möter Kristianstad på tisdag klockan 19.00.

Allt nytt innehåll på Hockeynews PLUS för bara 69 kr! Skaffa Hockeynews PLUS

JUST NU: VM-feber! Få Hockeynews för bara 9kr/mån!